Харесва ли ти? Продължаваш ли да грабиш?
Можеш и да довършиш, нищо не остана.
Създаде рани, океани, направи си пътечка,
за теб доводите са ти, че съм просто пречка.
Твърдиш, че си без грешки, че си перфектния човек,
а не представляваш нищо, погледнато в аспект.
Толкова много обиди, раздадени етикети,
опетнени лица, нарисувани портрети.
Крещиш , наричаш , плачеш щом не одобряваш,
сочиш и обиждаш , но силно нараняваш.
В един момент се чува силния ти крясък,
дори в очите ми не остана, следи от капка блясък.
Кога ще видиш, че вместо да обичаш,
злоба и ненавист към себе си привличаш.
Не искам ти повярвай чувства в мен да няма,
но нежеланието, което у мен създаде, само безразличие остана.
И как кажи ми, как да се държа от тук нататък,
разбрах по трудния начин, че живота всъщност е много кратък.
Особено този, който не си изживял,
а само трагедии и болка в сърцето насъбрал
Боли ме, че това подтикна ме да пиша,
но не мога по друг начин чувствата си да опиша.,
© Bebcheto bebe All rights reserved.