May 21, 2009, 7:33 PM

Недопитите истини... 

  Poetry
726 0 16

Недопитите истини плачат.

Неродените чувства болят.

Недокосната тръпне мечтата.

Непоискани мисли летят.

 

Неизречени думи се молят.

Неоткрити надежди горят.

Неоткъснати падат спомени.

Неизминат и труден път...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??