Mar 4, 2015, 10:58 PM

**** (Недостижим) 

  Poetry » Love
607 0 1

Усетих диханието ти, твоето присъствие.

Беше до мен, за пръв път

Усещах как дишаш, 

топлото ти тяло...

 

Стаята ухаеше на секс, 

мирисът беше навсякъде 

Една от сцените в живота ми, 

който очите и сетивата ми

няма да забравят! 

 

Усещах тежестта ти, 

целувките ти

по мойте гърди. 

 

Просто чукане може би, 

но за мен 

прехода към/до 

теб! 

Защото тъй недостижим 

бе ти! 

 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??