Затвори очи.
Там си.
Там, където искаш да бъдеш.
На безопасно място.
Далеч от хората.
Само ти и самотата.
Знам, че я презираш.
Знам, че всеки ден вътрешно умираш
от тежестта на несбъднатите мечти.
Безцелно ти се луташ.
И спъваш се по стръмни стъпала
в търсене на любовта.
Но някак си невинно изглежда всичко това.
Толкова детинско е да вярваш в любовта.
Но ти си такава,
лесно ранима и трудно преодолима.