Jan 23, 2009, 8:07 AM

Недовършено 8 

  Poetry » Love
453 0 1
Недовършено 8

Безмълвието самотата увенчало,
разбила дни, родени за любов,
не говори ли - с  душа и тяло,
не стене ли от тинестия ров?

И не зова ли осемстотин дена,
задъхвайки се в тишината,
 а високо над калта студена,
гласове не чуха ли душата?

Ах, нощите безкрай, когато
ветрецът търсех да ме рее
и рими търсех по Луната -
в затвор за свобода се пее...

'95

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??