И не е само черен,
и не е само бял,
светът ни е модерен
и в шарено огрян.
И не е само весел
или пък тъжен той.
Не може само песен,
не може само вой.
И няма само грозно,
красиво все не е,
не всеки се усмихва,
и всеки не реве.
Не е еднопосочно,
не е непроменимо,
в живота няма точно –
това ми е любимо!
© Екатерина Спасова All rights reserved.