Jul 10, 2012, 5:13 PM

Нежен взрив 

  Poetry » Love
734 0 2

Нежността на твоите ръце,

целувката на топлите ти устни,

те карат цялото ми същество да затрепти

и всички чувства нежно да избухнат.

 

Любовта ти ме обгръща,

в прегръдката ти се разкривам,

това в което ме превръщаш,

дълбоко в очите ти съзирам.

 

Потънала в теб докрай,

душата ми с твоята се слива,

няма вчера, утре - само ти.

Обичам те и съм щастлива.

© Александра Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??