Apr 27, 2017, 9:41 PM

Нежна е нощта 

  Poetry » Love, Аcrostis
574 1 1

Н евероятно е, нали,
н Е бето през нощта.
Ка Ж и, рано ли е да се спи
или Н якой да те топли с душа.
Легл А та ни са вече постелени.

 

Тиха в Е чер със звезди дантелени

 

необик Н овено свети Луната.
Попита "О бичаш ли ти жената,
изглежда Щ астлива когато е с теб?"  
И аз бях чес Т ен,с открито сърце
отговорих "д А ,обичам я всеки ден".

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??