Jan 7, 2007, 6:08 PM

Нежно цвете 

  Poetry
1018 0 10
Поддържан огън-не угасва,
а любовта е нежно цвете-
поливаш ли го-не увяхва
и за нас тя ще бъде вечна!

С рими любовни,поетични,
ще описвам моята любов-
те идват от дълбините на сърцето
и са смисъла основен в живота суров!!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??