Dec 9, 2009, 3:59 PM

Нежност 

  Poetry » Love
530 0 0

Нежност

 

Със нежни думи ме опивай.

Със топли длани ме гали.

Душата си във мен преливай,

Да сбъднем нашите мечти !

© Снежана Терзиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??