Jan 6, 2012, 10:13 AM

Нежност на смъртта 

  Poetry » Other
612 0 0

Капки кръв капят по пода
и сърцето тупти, мъгла лети из
сенките на мрака и един въпрос в ума ми
хвърчи: ,,Къде си, кажи?’’
Ледена прегръдка дари ти смъртта,
заслужаваш да си там, където е
всяка добра душа...
Целувам те нежно и те отпращам с тъга,
потопи се в бездната на смъртта.
Капки кръв капят по пода
и сърцето тупти, мъгла лети из
сенките на мрака и един въпрос в ума ми
хвърчи: ,,Къде си, кажи?’’


© Кървавото Момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??