Nov 21, 2006, 10:13 AM

НежносТ в ЛюбовТа 

  Poetry
848 1 2
   -=Нежност в любовта !=-
Има ли за тебе нежност в любовта? А любов?
Гледам те... в тези очи пламъка не виждам.
Защо ръцете ти са все така студени?
Устните защо на самота ухаят?
Аз те обичам! Не разбра ли?!
Погали лицето мое!
Допри Устни нежно в моите сега!
Усети и ти с мене любовта!
Какво ще кажеш ти сега?
Дали разбра, че сърцето трепне само с нежност в любовта!

© Гери Е All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • чудя се дали да побликувам още незнам как ще реагира аудиторията таи като не са велики шедиоври
  • Хареса ми!
Random works
: ??:??