Dec 24, 2017, 2:09 AM

Нека бъде сред нас Светлина! 

  Poetry » Phylosophy
303 0 2

Има поети които родени са
за да напишат поема една.
После потъват в дълбоко забвение
Нямат значение талант, красота.

 

Други са скучни като теорема
доказана бавно, досадно, така
когато ги сричаш не си в настроение,
умът ти заспива без яснота.

 

Трети поети разпалват в нас клада
на която изгаряме бавно сега.
Зная, че всичко потъва в забвение,
но нека да бъде сред нас светлина!

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??