Aug 25, 2010, 9:58 PM

... Нека да избягам! 

  Poetry
653 0 2

Искам днес 

 отново да съм

  лека,

     мека!

Като есен -

      неусетна

   да покрия спомена

         болезнен за 

забравената в мене 

            песен!

Искам да се съблека

    от стреса и под

        шарената сянка,

                в  дрямка

 на безгрижието пак

  неканена да си полегна!

    Нека да избягам 

с пясъка в морето

          или  пък тайно

   с вятъра да чорлям

 детските коси, погалващи

      нослето!

Искам глупаво

    да се усмихвам

в нищото и да вярвам

 безпричинно в същото!

           Искам днес

  отново да съм

      лека,

          мека...



  

 


  


© Искра Радева Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??