Nov 21, 2006, 9:37 AM

нека има 

  Poetry
614 0 1
Нека има на света само една мъничка звезда, която с името ти да назова в час на самота. Нека има на света стотици хиляди кралици на хубостта, но само теб бих нарекъл просто красота. Нека има на света, или вече има те в мен но чакам аз реален, силует от забравен спомен.

© Тарададам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъга ми навява, но нека бъде красота!
Random works
: ??:??