Нека има светлина в нас,
за слабите грижи да има,
да ги топлим в този мраз,
да им е уютно в тая зима!
В мизерия мнозина живеят,
нека мъката им да смекчим,
да им помогнем да оцелеят,
затуй духовно нека не спим!
Нямат дом, нямат храна,
направо къса се сърцето,
вместо добро и човещина –
отговорност от нас не е поета!
Приятно ни е тук, в нашите къщи,
забравихме за тяхната неволя,
но всичко вижда Богът вездесъщи,
затова да се стреснете ви моля!
© Георги All rights reserved.