След толкова трепети, след толкова страст
време е вече, в себе си, да се влюбя аз.
Обичай себе си всеки път щом забележиш,
че разумът потъва в тъмнина.
Обичай себе си всеки път за да почувстваш ти светлина.
Бъди стръкчето, което пробива в земята.
Бъди луната сред толкоз звезди.
Бъди честна със себе си ти и на живота си се наслади.
Радвай се на люта зима и нека усмивка на лицето ти има.
Рисувай снежинки в нощта и си подари ти светлина.
Нека камината топли дома ти, а сърцето – душата…
за да не почувства тя самота, когато един ден остане сама.
Не ни е нужна прогноза за времето.. нито днес, нито сега и нищо,
че на прага ни чука зимата, когато в сърцето ни е любовта.
© Лозена Димитрова All rights reserved.