Mar 16, 2016, 7:58 AM

Нека в теб гори надежда! 

  Poetry » Phylosophy
605 0 1

Всяка тъмна нощ завършва с... ден!

И всяка страшна буря има край.

По труден път поел си? Не бъди сломен!

Светъл изход те очаква, знай.

 

Светът устроен е така...

Нещастие със радост се редува.

Чуваш зов за помощ – протегни ръка!

На предразсъдъци недей робува!

 

Нищо не е само бяло или черно.

Нека опаковката не те подвежда!

Безразличието може и да е модерно,

Но нека в теб гори надежда!

 

 

© Милена Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така ми е дошло, така съм го написала. Нямала съм за цел да разсъждавам, това са просто думи и рими, които са ми изникнали в ума. Да, вярно е, че са банални истини...съгласна съм. Благодаря за мнението все пак!
Random works
: ??:??