Nov 2, 2011, 1:32 PM

Некролог 

  Poetry » Other
611 0 3
... И от некролога ме гледат познати очи,
мислите ми изпълват се от несбъднати мечти.
Сърцето разкъсва се, става на пепел и прах,
проклинам се, защото го обичам, но да бъда до него не успях.

Така уплашена продължавам да се взирам във вратата,
премрежен погледът ми е, обзет от познатите черти.
Вкопчила се в мен, не ме напуска самотата,
а имаше толкова светли и празнични дни.

Обръщам се, а погледът сякаш следи ме,
сякаш гледа ме с тъга и възторг.
Как искам да извикам "Моля те, спаси ме!",
но няма как да ме разбере, това е просто некролог!




© Красимира Бакалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??