Apr 2, 2011, 5:39 PM

Ненамерено 

  Poetry » Love
1127 0 18

В разкъсани минути те познах

и разпилях последните илюзии.

Разтеклото се време ме помля –

останаха сълзите ми по бузите.

Живях наужким дни като насън,

които не предлагаха начало.

А пътят ми, постлан със калдаръм,

разголваше на истините бялото.

В цветята виждах хищните очи

на своето загубено доверие.

Измъквам се полека, но боли.

Боли да търсиш нещо ненамерено.

 

 

© Елена Биларева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??