Oct 6, 2006, 11:18 PM

Ненаситно 

  Poetry
770 0 10
Да полудеем с тебе във забрава,
в гората гъста, в малка хижа,
ще бъдеш страстна, ненаситна,
с целувки аз ще те опиша.

Ще те докосвам с устни много нежно,
ръцете ми ще милват твойто тяло.
Ще ти предложа моето сърце горещо,
за страст и обич закопняло.

Дъхът ти ягодов ще ме опари,
очите ти маслинени изгарят,
с цветенца розови ще те покрия,
а ласкавите ми слова ще те омаят.

Ще има още мигове чудесни
и може би по-хубави от днес.
Ще пощуреем двама с тебе,
във хижа малка, в онзи лес.

p.s. Стихът беше започнат като коментар на стиха на Кити
          " Ненаситно"

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??