Jun 5, 2008, 8:37 PM

Необятието на моето желание 

  Poetry » Love
709 0 0

Ако ме обичаш -
пусни сърцето ми на свобода.
Нека повече да не плаче то
за една погубена мечта.
Мечта, в която беше и ти...
Сега изтрий сълзите ми и...
си тръгни!
Съзнанието ми напусни,
нека остана сама със своите мечти!
А сърцето ми
за друг да копнее.
Но колко иска този друг
да си... ТИ!

© Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??