Aug 9, 2011, 6:45 PM

Неосъществимата мечта... 

  Poetry » Love
519 0 3

Ако имам аз една мечта,

как може да се сбъдне тя?

Много ли искам от света,

да бъда обичана жена

и майка на две деца...

Да кажа "да" на правилния мъж,

да изживея живота си като миг и наведнъж!

Сърцето не грешяло, мислеше си тя,

но докога ще живее в своята мечта?!

Дали ще дойде миг, щастлив за мен,

ще срещна ли мъж, който да не е студен?

Не искам много от живота,

а се скитам все без посока.

Тъжно минават дните ми,

жалки са мечтите ми...

Всичко е един копнеж желан

в свят от злоба неразбран.

Жадувам за усмихнатите си очи,

но в тях има единствено сълзи.

Сълзи и мъка тежка

от собствената ми грешка.

Грешка, че допуснах да ме пренебрегват,

да ме тъпчат и упрекват.

Най - хубавите ми години минаха в страдание

и вместо в радост - в пълно отчаяние.

Искам аз часовника да спра

и да променя своята съдба.

Времето назад да върна

и живота си да преобърна.

Да не допускам да бъда наранена,

защото от лъжи съм уморена.

Искам щастие за двама,

а душата ми е жива рана,

добър човек, с който живота си да изживея,

да не плача, а да се смея!

Да се обичаме и да си помагаме,

проблемите заедно да разрешаваме.

Много ли искам от света,

дано се сбъдне моята мечта...

© Диляна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Привет,Диляна!Това,което искаш от света е така реално,че няма как да не се сбъдне.Успех и смело напред!
  • Светът може да ти даде и повече от това което искаш , няма неосъществими мечти,ако оставиш миналото и гледаш напред , те ще се сбъднат
  • Oх,късмет...
Random works
: ??:??