Oct 13, 2013, 1:35 PM

Неозаглавено 

  Poetry » Love
392 0 0

Усещам как любовта ми към него бавно изстива
като пясък в гореща пустиня
И отново песента превръща се в балада
и ритъмът забавен в черната нощ
 

Малко пламъче танцува в свещника на тъжна стая
две тела слени в сенките си отразени
но луната нежна огрява тази сцена
и на бялата стена танцуват само
сенките на кратък спомен

© Десислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??