Aug 5, 2011, 10:50 AM

Неполучена пратка 

  Poetry » Other
1339 1 16


 

Нямам писмо в пощенската кутия.

Не в мейлбокса, Фейсбука,

или други, тям подобни, простотии.

Трябваше да бъде адресирано до мен.

Пълно със усмивки.

И причини да съм озарен

от радости, че има още някой,

дотолкоз романтичен,

сред прогреса ни

научен и технологичен,

че да знае даже и адреса ми…


Кутията е празна.

Откъм смисъл.

Вътре има само плик от „ЧЕЗ”.

И няма на кого и да разказвам,

че ми липсва,

като знам, че може без…

Писмо.

И писменост.


--

14.05.2011


 

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??