May 12, 2009, 2:38 PM

Непознатата 

  Poetry
682 0 4

         НЕПОЗНАТАТА

 

Минават бързащите хора.

Мъжете с поглед я събличат.

Жени заглеждат я и спорят.

Отде се взе? Кого обича?

 

Нощес целувала звездите -

на млечен път е спала.

Жени, напразно я корите.

 

 … Любов от никой не е крала.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??