Mar 14, 2010, 12:36 PM

Непредвидима 

  Poetry » Love
872 0 5

 Непредвидима

 

Очите ми са слънчева магия,

а ти си слагаш тъмни очила.

Ще взема да ги счупя,

 да ги скрия.

Боиш ли се?

 Обичай ме!

 Ела!

 

Не крия нищо.

 Просто съм такава

и гледам в упор като за разстрел,

а ти си мислиш,

 че се подигравам,

иронизирам...

дяволът те взел.

 

Отдавна зная тънката ти струна.

Мъжете са безкрайно предвидими.

От мен да мине - аз ще те  целуна

и няма да  нашепвам друго име.

 

 

© Тет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??