Apr 25, 2007, 6:02 PM

Непредвидима и сама 

  Poetry
480 0 0
Имах много мечти,
но ми пречеха всички проляни сълзи.
Имах фантазии за теб и за мен,
но не са се сбъднали и до този ден...
Обичаш друга, за мен не знаеш.
Не знаеш колко болка и сълзи
съм проляла за твоите измамни очи!
Истината е, че си измама,
НО КРАЙ!
Никой вече няма да ме мами!
Ще съм като другите - ЗЛА
и ще видиш колко мога да бъда подла.
Слънцето грее навън -
всичко било е сън,
сън в реалността.
И до днес съм такава,
каквато винаги съм била -
НЕПРЕДВИДИМА И САМА!
А ти все още имаш ключ от моята душа,
гледам те дълго и съжалявам:
Не трябваше този ключ на теб да давам!!!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??