Jul 24, 2010, 12:21 PM

Непринудено 

  Poetry
654 0 2

 

                      Не пиши фалшиви мелодии,
                      не лъжи очите ми доверчиви,
                      не създавай в света ми пародии,
                      не прави сметки ненужни и криви.

                     Уморих се да вярвам в съдбата,
                     не искам постановки остарели,
                     нека просто се случват нещата,
                     нека бъдем спонтанни и смели.

                     Нагласените чувства са насила,
                     не бъди егоист,
                     как да се правя на нежна, на мила?
                     Непринудената любов спонтанно се ражда,
                     без да я насилваш или някой да ти я "насажда".

© Елица Наумова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??