Неразрушим е днес ледът на нашите вълнения.
Тихо се топи снегът, обземат ме съмнения.
Дали откраднати са днес мечтите.
От пролетите сълзи, лъжите.
Откривам в тъмното съновидения.
За нашите любовни откровения.
И изтина ли е това, че днес живота е една лъжа.
Когато в ръцете ти лежа, не мога не, за миналото да тъжа.
© Гергана Гочева All rights reserved.