Нереалната реалност
Излъгана от свойта самота,
повярвах отново в силата на любовта.
Но любовта не съществува вече.
И последната сълза се стече по моето лице.
Изпари се, изчезна!
Повярвах, че отново ще обичам.
Лъжа! Сърцето е така дълбоко наранено.
Боли отново. Но, уви, боли от самота.
Сивотата вплела се в живота,
залъгвайки сърцето.
И рана подир рана
нанася с оръжието си остро.
Любовта сега е блян, мечта,
красива нереалност.
И кърви сърцето, нали е за това!
Капка подир капка.
И край...
Тишина...
© Габи Иванова All rights reserved.