Aug 13, 2008, 8:35 PM

Несбъднатите пожелания 

  Poetry » Other
705 0 4

И пак отекват много пожелания -
за щастие, за здраве до небето
и всеки казва в своето послание:
"Прави каквото ти е на сърцето!"

Сърцето ми забравило е радост.
Над хоризонта ми отдавна тегне здрачът.
За туй, че днес горчи ми всяка сладост,
от сърце поне ще си поплача.

За всички мили пожелание,
които страдат неосъществени.
За туй, че моите желания
отдавна паднаха сломени.

А ако някой ден късметът ми почука
и вдигне преспи вечната ми зима,
дано да разбера, че той е тука,
дано, дано не го подмина!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??