Aug 15, 2010, 11:58 PM

Несбъднато 

  Poetry » Love
563 0 3

Звезди ли искам да ми сваляш?
Звезди не искам!
Във тях откривам само студ.
И теб.

Едно-едничко нещо пожелах си...
Да бъдеш слънцето на моя ден.




© Полина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??