Nov 10, 2005, 10:15 AM

Нещата в живота 

  Poetry
924 0 0
             Има неща, които в живота не вървят,
             опитваш се да хванеш двата края, но не можеш.
             И обхваща те бяс и дълбока тъга,
             че не си такъв, какъвто си мечтаел.

             Има в живота неща, които не се прощават
             и с необяснимо чувство на вина
             затваряш сърцето си за всички и всичко,
             а дълбоко в себе си не го желаеш.

             А погледнеш ли света в очите - той е хубав
             усмихваш се на Слънцето и си щастлив,
             песен запяваш с китара в ръка,
             че животът е пред теб, че животът е хубав.

             И тръгваш натам, и търсиш любов,
             а намираш вината и своите грешки.
             Не си сама, със теб е светът -
             обичай дълго и вярвай във всичко.

© Димитрина Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??