Aug 2, 2015, 9:01 PM

Нещичко 

  Poetry
279 1 1

Шумът на кестените в Градската,
парещата дига под краката ми,
изоставените люлки,
пустотата, дебнеща отвсякъде,
куче, влачещо си нещичко,
неоставящо следа след себе си
и непобедимата самотност на следобеда,
всичко в този град показва -
Видин тече, Дунав остава...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??