Dec 23, 2009, 10:59 PM

Нещо като изповед... 

  Poetry » Other
469 0 9
Нещо като изповед...  
Ти даде ми от младостта си  
и толкова години си до мен...
А аз залитах и се губех...  
ту тръгвах си, а после пак...  
       
при тебе се завръщах уморена.
От толкова лъжи и думи...  
и гол копнеж по суетата,  
но винаги си тръгвах наранена,
сама намирайки вратата.  
       
Дали си ми простил - не зная...
Дори за прошка се срамувам.
Сега аз само искам да призная...
по мъничко навсякъде си липсвал...
       

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??