Oct 16, 2014, 6:13 PM

Нещо като спомен 

  Poetry » Other
667 0 11

 

Слънцето, денят ми

към залеза се спуска.

Сърце, ти замълчи.

Усмихвайте се, устни!

Сънувайте, очи!

 

Ще бъде както беше:

събуждам се дете.

И цъфнала череша

зад тънкото перде.

 

И слънцето ще слиза

по своя небосклон

със светлосиня риза

и скъсан панталон.

 

Щастливо и безгрижно

ръка ще му подам.

Момчето - аз го виждам,

а името - не знам...

 

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??