Nov 9, 2016, 2:07 PM

Нещо липсва. 

  Poetry » Love
446 1 0

Надежда в мен напира,
а отвътре душата ми презира,
малка болка изпитва тя
и отново е сама в нощта.

Усмивка на лицето ми грее,
а сърцето ми сивее,
уж лудо трябва да бие,
а не се чува да лудее.

Търси любов и то,
топлота и закрила,
в нощта се скита,
и нищо не открива.

Къде е моята любов,
защо сърцето ми
мира не намира,
защо в нощта пак съм сама
с поредната капка сълза.

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??