Dec 3, 2010, 12:59 PM

Нещо се случи 

  Poetry » Other
419 0 8

Какво направи тази нощ със мен?

Повика ме по име

и срутù

грижливо зиданата кула на лъжите.

Сега

в развалините ù трепери,

по-голо от новородено,

объркано и много мое „аз”.

Без име

или с чужди имена

бях туй, което искаха да бъда.

А снощи

ти  поиска да съм аз

и в себе си за пръв път се препънах.

 

Дори не знам дали ще съумея -

забравила съм толкова неща.

Навън вали. Как искам да си спомня

за някой, който пееше в дъжда…

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??