Oct 19, 2022, 5:29 PM

Нещо за теб 

  Poetry » Love
540 1 0

Нещо за теб

 

Помоли ме за тебе нещо да напиша,
а аз без думи съм пред теб.
Едвам успявам и да дишам.
Лицето придобива розов тен.

 

Мисли милиони са в главата,
но думи - никоя не ти стои добре...
Опитвам се да стъпя на земята,
но как се ходи, носещ се в море?

 

Все пак реших да се опитам
да подредя в главата този хаос.
Дори да казвам, че ще те наритам,
да те прегърна само искам аз.

 

Накратко:
Искам лято с тебе аз да имам.
Топло, дълго, пълно със живот.
С очите - твоите да снимам,
Да ме наричаш със усмивка "Идиот!".

 

Ръката ти във мойта да остава...
Не, не искам да се чувстваш в плен!
Но не знаеш колко сила дава,
щом усещам, че си ти до мен.

 

И разходки дълги да си правим...
и да обикаляме света...
Просто някъде да се забравим
И да се насладим на вечерта..

 

Нощем, щом заспиш, да те завивам
Нима има друго по-добро
От това с любов да те обвивам?
Макар понякога да съм дърво.

 

 

© Анонимен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??