Защо сърцето нарани и го остави,
защо не позволяваш ми да спя.
Нима не можеш истински да ме обичаш,
нима нещастната любов ти не разбра.
***
В горчивите сълзи аз прекарвам дните,
мечтая си за твоята любов.
Една любов несподелена -
любов, направила един живот суров.
© Без Име All rights reserved.
Поздрав!