Feb 1, 2011, 12:45 PM

Несподелено 

  Poetry » Love
583 0 0

Ръката ти,

като полъх на вятър

гали нежно косата ми

и странни мисли в мен

препускат като диви коне

в степта на моите чувства.

Очите ти,

в които се губя

и бързо потъвам, без сила

да спра тази страст,

която и в съня ме преследва,

без да оставя следи.

Единствено в утрото,

до мен са две хладни и

тъжни големи сълзи.

Устните ти,

като извор планински,

разпалват жажда в мен.

Кажи ми, как да отпия,

когато устни допрем!?

© Даниела Цековска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??