Jun 8, 2012, 1:26 PM

Несправедливост 

  Poetry » Other
595 0 1

Един злокобен трус

всичко в мен разтресе,

рухнах изведнъж

от болката и стреса.

 

Сега съм жив труп -

едно голямо нищо,

обичания мъж

няма повече да видя.

 

И ужасът затрупа ме,

срути щастливата ми крепост,

мъката побърка ме,

а съдбата е нечестна.

 

Земетресение-подарък,

когато всичко уж потръгна,

страдание до припадък,

щастието ме отблъсна.

 

Изгубих всичко,

несправедливо изгубих,

мъжът, когото обичам,

няма да се върне.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??