Jun 10, 2012, 12:20 PM

Неуловимо 

  Poetry » For kids
518 0 4

Неуловимо

 

Тихичко навън валяло,

не усетило дори

птиченцето, човка свряло

в пухчето си. Призори

 

слънцето глава подало

и изпълнило света,

в неговото огледало

се огледала нощта.

 

И тогава се видяло:

някой цяла нощ не спал,

мокрил свойто одеяло

и... превърнал се в роса!

 

 

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??