Jan 23, 2013, 11:27 PM

Неумееща 

  Poetry
545 0 4

Взе ми думите, моя любов,

как, кажи ми, сега да те чувствам,

аз живях те в куплети, наум

и да спра да те пиша 

не искам.

Закопчана за рими и ритъм,

те умеех, моя любов,

днес наяве си много различна,

непокорна, ината...

до гроб!

Взе ми думите, моя любов,

настояваш да те живея,

да, изписах те с много слова,

но, любов, аз така най-умея.

 

 

 

© Пламена Троева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??