Jan 27, 2013, 6:16 PM

Неусетно 

  Poetry » Phylosophy
737 0 1

Неусетно някак времето замислено е спряло...

Всеки образ покрай мен е оцветен във черно-бяло.

Светлината се прокрадва тичешком и неусетно,

а в мечтите си аз виждах всичко пъстроцветно.

 

Не живеех в настоящето, а в едно красиво Утре –

илюзия, избродирана от спомените вътре,

от мечтите си отвън и превърната в мембрана,

защитена от сивата реалност, неразбрана...

 

Неусетно някак сливаш се с тълпата

и поемаш от нейната магия непозната,

която те опиянява с материалните блага,

далеч от твоя Идеал и твоята Душа...

© Василена Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ХАРЕСА МИ СТИХЪТ ТИ,ОСОБЕНО" ИЗБРОДИРАНА ОТ СПОМЕНИТЕ ВЪТРЕ". Поздрав!
Random works
: ??:??