Aug 11, 2018, 8:57 PM

Невариант 

  Poetry » Phylosophy
566 0 1

В хроничен средствен всенедостиг,
впрочем между ад и рай,
лотарията е естествен хостинг -
талончета изтъркани безкрай!

 

Критичен поглед през матрицата,
разкрива слабостта на тъкан,
дали е нула единицата,
смисъла в избора е втъкан...

 

Когато осъзнаеш фикцията,
и осмислиш, че си манипулиран квант,
колизия е неизбежна с функцията,
без грешка пробата е невариант...

 

Логиката следва свое отрицание,
понякога дори с обратен знак,
живота сиво става състояние,
решението не вземеш ли на крак!

 

04.08.2018

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??