Jan 7, 2020, 7:04 AM

Невидим 

  Poetry
474 1 3

 

Напред, астронавте, превземай всемира...

Да не трепне ни мускул по мъжко лице.

Под твоя скафандър трепти и пулсира

и моето буйно, непокорно сърце.

 

Лети и за двама ни към пътя млечен,

греби и за двама ни от вечността,

предай на звездите привета далечен,

докато притегля ме в плен тленността.

 

Земята под теб се синее и свети,

аз невидим съм в малкия ни тренажор.

Дано в орбитите на чужди планети

да долавяш дъха и на своя дубльор.

 

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е да ви видя при "Невидим".
    Пожелавам ви вдъхновение!
  • Това е духът ти Светулка - невидим, а лети за двама!
  • Браво, Светулке! Хубав ритмичен стих си сътворила! Поздравления!
Random works
: ??:??