Jun 9, 2013, 7:49 PM

Невинаги... 

  Poetry
688 0 12

Надвисналите облаци-тъга

невинаги се сблъскват и вали.

Докосната с приятелска ръка

и най-лютата рана не боли.

 

Дори да няма изход - има вход.

С приятеля през него се върни.

Невинаги е точка всяка точка,

когато я погледнеш отстрани.

 

Невинаги пропадаш като падаш,

ако научиш се да падаш ти.

И много често раят е във ада,

ако не можеш и не искаш да простиш.

 

Не всяка изневяра е невяра.

На себе си не изневерявай ти.

Във черното понякога е бялото.

Приятеля си винаги пази!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??