May 6, 2024, 11:07 AM

Невинаги е очевидно 

  Poetry » Love
323 3 11

НЕВИНАГИ Е ОЧЕВИДНО

 

Аз непонятното разбирам –

защото то е съвършено.

Поръчал ли си втора бира –

навярно си повярвал в мене,

в страстта и будния ми шепот

които мълчешком износвам.

След мимолетното блаженство

изникват купища въпроси.

Но отговорите не искай –

защото бих ги премълчала,

Не знаеш колко си ми близък,

когато предстои раздяла!

© Валентина Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??